Navigatie

 

Privacypolicy per 23 mei 2018 (gewijzigd in verband met de AVG)

MiniMixi respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

MiniMixi gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. De gegevens worden op de beveiligde servers van Mijn Webwinkel voor 7 jaren opgeslagen in verband met de wettelijke bewaarplicht voor de Belastingdienst. MijnWebwinkel heeft de benodigde beveiligingsmaatregelen toegepast en de gegevens zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. MijnWebwinkel heeft met ons een verwerkingsovereenkomst afgesloten, waarin onder andere staat dat zij geen enkel recht hebben jouw gegevens te delen met derden anders dan met onze nadrukkelijke toestemming, danwel een wettelijke verplichting. Onze toestemming zullen ze alleen ontvangen indien het noodzakelijk is voor het functioneren van onze webwinkel (bijvoorbeeld voor het aanmaken van verzendlabels via MyParcel, dit noemt men subverwerkers)

 

  • De betaling van jouw bestelling verloopt via Klarna en bij beurzen/markten verloopt dit via Izettle
    • Voor achteraf betalen via Klarna voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.  
    • Voor overige betalingen via Klarna zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van Klarna en jouw eigen bank.
    • Betaling via Izettle gebeurt via een pinapparaat en de beveiligde omgeving van Izettle.

De gegevens van betalingen worden voor 7 jaren opgeslagen in verband met de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst. De persoonsgegevens van Klarna en IZettle zijn voor mij niet toegankelijk, voor meer informatie verwijs ik je naar het privacybeleid van Klarna en Izettle. 

 

  • Verzending van je bestelling verloopt via MyParcel. Wij genereren met de ingevulde gegevens een verzendlabel bij MyParcel. Dit label wordt voor 1 jaar opgeslagen zodat wij de gegevens bij de hand hebben bij herhaalbestellingen en bij niet-afleveren van een order. Jouw gegevens worden op de beveiligde servers van MyParcel opgeslagen en zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. MyParcel heeft in haar algemene voorwaarden opgenomen dat zij geen enkel recht heeft om deze gegevens met derden te delen, anders dan met PostNL voor de correcte bezorging van jouw pakketje. 

 

  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief.Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 1x per maand de nieuwsbrief.

Jouw gegevens voor de nieuwsbrief worden tot wederopzegging bij Mailchimp en Mijnwebwinkel opgeslagen, Mailchimp en MijnWebwinkel hebben beveiligde servers (Mailchimp is gevestigd buiten de EU) en de gegevens zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. Met beide partijen hebben wij een Verwerkingsovereenkomst, waarin onder andere staat dat zij geen rechten hebben om de gegevens in te zien, dan wel met derden te delen.

 

  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een gastenboekbericht op onze site achter te laten. Jouw naam en e-mailadres worden op de beveiligde servers van mijn MijnWebwinkel opgeslagen en zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. Jouw gastenboekbericht op de site wordt voor onbepaalde tijd bewaard. Je kunt te allen tijde een verzoek doen tot verwijdering.
  • Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
  • Je kunt met ons contact opnemen via E-mail, het contactformulier, Whatsapp of telefonisch
    • Bij contact via e-mail wordt jouw e-mail opgeslagen voor maximaal 1 jaar op de beveiligde servers van MijnWebwinkel
    • Bij contact via het contactformulier wordt jouw bericht voor maximaal 1 jaar opgeslagen op de beveiligde servers van MijnWebwinkel en in onze e-mailbox, welke gehost wordt door Mijnwebwinkel
    • Indien je ons een berichtje stuurt via Whatsapp verwijderen wij het chatgesprek zodra jouw vraag/ klacht opgelost is. 
    • Bij telefonisch contact worden er geen gegevens door ons opgeslagen. 

 

  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant (kunnen) zijn.  Tevens maak ik gebruik van een Facebook Pixel, deze pixel houdt bij wie mijn site bezocht heeft, met tracking via de Pixel ga je akkoord door het cookiestatement te accepteren. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar het cookiestatement. 

De gegevens zijn bij Facebook bekend en opgeslagen. Ik kan jouw naam en gegevens niet inzien, de privacyverklaring van         Facebook is hierbij van toepassing. 

De gegevens die voor mij inzichtelijk zijn (Land, geslacht, leeftijd) zijn van algemene aard en niet te herleiden naar een persoon. 

 

  • Wij maken gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegevens zoals jouw IP-adres. Dit helpt mij om het aantal bezoekers te monitoren en de functionaliteit van de site te monitoren. De gegevens bij Google Analytics worden voor 14 maanden op beveiligde servers (Google is gevestigd buiten de EU) bewaard, deze gegevens zijn voor mij van algemene aard en alleen toegankelijk via een wachtwoord.

Met monitoring van jouw IP-adres ga je akkoord via de Cookiestatement op de site. Indien je deze niet accepteert zal jouw IP-adres geanonimiseerd gedeeld worden met Google Analytics. 

 

  • Wij maken gebruiken van E-boekhouden voor onze boekhouding. Zij ontvangen van ons jouw NAW gegevens voor onze administratieplicht jegens de belastingdienst. E-Boekhouden heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de algemene voorwaarden verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Wij bewaren onze administratie bij E-Boekhouden gedurende 7 jaar in verband met onze wettelijke plicht. 

 

MiniMixi verkoopt je gegevens niet

MiniMixi zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door MiniMixi opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@minimixi.nl 

Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens. 

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door MiniMixi en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

MiniMixi

Joyce Smith

Bakemaveld 18

2992HL Barendrecht

 

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag via 061323312

Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@minimixi.nl
WhatsApp 06-1323 3212  

Cookiestatement

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook Pixel (Tracking Cookie): HIermee meten wij hoe je de website gebruikt en hoe je ons gevonden hebt, deze gegevens gebruiken we voor het optimaliseren van onze advertenties via Facebook. 

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

© 2015 - 2018 MiniMixi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook Pixel (Tracking Cookie): HIermee meten wij hoe je de website gebruikt en hoe je ons gevonden hebt, deze gegevens gebruiken we voor het optimaliseren van onze advertenties via Facebook. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.